Returvarer

RETURVARER/FORTRYDELSESRET:
Skovhuse Fåregrej yder 14 dages returret fra levering, under forudsætning af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde.
Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Ved køb af landbrugsudstyr kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor emballagen med retur, for at sikre, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Returvarer modtages ikke på efterkrav, og køber betaler selv fragten retur til Skovhuse Fåregrej.
Skovhuse Fåregrej har opstillet en række procedurer for at sikre, at de varer, du køber, altid er i perfekt stand.
Hvis kvaliteten af det, du køber, mod forventning ikke er i orden, er du naturligvis i din gode ret til at returnere varen. Det samme gælder hvis varen er beskadiget eller du fortryder dit køb indenfor 14 dage efter modtagelsen.
Du kan fortryde dit køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til Skovhuse Fåregrej.
Varen sendes til:
Skovhuse Fåregrej
Skovhusegade 19
4773 Stensved

Lever varen ikke op til dine forventninger, returnerer du varen sammen med et brev med ordrenummer, eller kopi af ordrebekræftelse, og evt. årsag. Det eneste du betaler, er posttaksten for at sende varen tilbage til Skovhuse Fåregrej.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. "
Skaffevarer tages ikke retur.