E-mærket Nej tak

Der er løbende nogle diskussioner i div. forbrugermagasiner i radio eller tv omkring
E-mærket.
Indtil for ganske kort tid siden var e-handelsfondens hovedargument for, at vi alle skulle have e-mærket, at PBS havde godkendt betalingsløsningen. Det var jo noget af en vittighed, idet det ikke er muligt at få en betalingsløsning uden om PBS. Skovhuse Fåregrej´s betalingsløsning til betalingskort er derfor også godkendt af PBS.

Det er ikke gratis at blive e-mærket. Det vil koste os 2.270,00 kr. i startgebyr + 5.140,00 kr. årligt at blive e-mærket. Disse udgifter kan kun betyde, at det så vil blive dyrere at være kunde hos Skovhuse Fåregrej.

Efter vores mening giver e-mærket en falsk tryghed. Det er ikke rimeligt at føre en skræmmekampagne mod nethandel, når vi danskere netop er så glade for at handle på nettet. Skovhuse Fåregrej har drevet nethandel siden år 1994 og vi er en anelse fornærmede over lige pludselig at blive stemplet som en mindre troværdig virksomhed.
Så derfor har du kun vores eget ord for at vi overholder gældende lovgivning, samt vi naturligvis behandler vores kunder på en sådan måde, at de gerne skulle få lyst til at handle hos os igen.